Cloud Engineer / Pilviasiantuntija (AWS)

Tyyppi: Vakituinen kokopäivätyö
Työkokemus (AWS): Junior – Senior
Palkka: 3000 – 5000€/kk
Työaika: 37,5 h/vk, joustava
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Helsinki
Haku-DL: 3.10.2021

Me Spatineolla uskomme sujuviin ja tietoturvallisiin tietovirtoihin, joiden päälle voimme rakentaa yhdessä tulevaisuutta digitaaliselle yhteiskunnalle. Meillä on asiakkaina niin julkisia tahoja kuin yksityisiä yrityksiä. Olemme olleet alalla jo pitkään kehittämässä paikkatietoinfrastruktuureita ja siihen liittyvää osaamista. Olemme vahvasti myös mukana kehittämässä alan standardeja OGC:ssä (Open Geospatial Consortium). 

Etsimme kasvavaan joukkoomme sinua pilviasiantuntija vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin AWS infrastruktuurien suunnitteluun, rakentamiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon. Työssäsi pääset osaksi kokenutta ja osaavaa tiimiä.

Odotamme sinulta osaamista, kokemusta ja näkemystä AWS-pilviympäristöstä. Toivomme sinulta myös kokemusta IaC (aws-cdk, terraform), Linux-hallinnasta, Docker, Kubernetes ja skriptausosaamista (Python, bash).


On myös kiva jos sinulla on kokemusta paikkatietoteknologioista, -standardeista sekä -rajapinnoista (esim. GeoServer, PostGIS, QGIS, ArcGIS sekä mm. WMS, WFS, WMTS).

Tarjoamme sinulle mukavan, ihmisläheisen ja kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi alan huippuasiantuntijaksi. Juuri uusittu toimistomme sijaitsee kalasatamassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Toimistomme on avara, valoisa ja työpisteiden ergonomia on kunnossa. Toimiston sydän on vastajauhetun kahvin tuoksua tarjoileva kahvimylly sekä aito italialainen espressokone. 

Haluatko kenties myös kehittää ja ylläpitää osaamistasi? Niin mekin! Sen vuoksi kannustamme työntekijöitämme suorittamaan AWS sertifiointeja kustannuksellamme, joita meillä on jo nippu kasassa. 

Etätyöohjeistuksemme on: “Etänä saa työskennellä, mutta on myös kiva nähdä sinua toimistolla”.

Mikko on työskennellyt Spatineolla pilviasiantuntija reilun kaksi vuotta. Kun Mikolta kysyttiin hänen tyypillisestä päivästä, hän vastasi, ettei sellaista ole. “Parasta työssäni on se, että jokainen projekti tuo uniikkeja haasteita, jotka haastavat minut ja tiimin jatkuvasti oppimaan uutta.” kuvailee Mikko.

Mikäli haluat kehittyä tietovirtojen kehittämisen ammattilaiseksi, olet löytänyt paikkasi. Jätä hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa viimeistään 3.10. Alla olevan lomakkeen kautta meille. Mielellämme näemme myös aikaisempia töitäsi ja projekteja, joten liitäthän hakemukseesi linkin esimerkiksi GitHub-profiiliisi tai vastaavaan. Vastaanotamme myös hakemuksia sähköpostitse osoitteeseen recruitment@spatineo.com

Lisätietoja tehtävästä antaa Oskari Häkkinen numerosta 045 127 1861.

Kiinnostuitko paikasta? – Hae nyt!  Related articles

  Spatineo Spatial Data Services Header

  Open Application to Spatineo

  Interested to work with cutting edge technologies and in a great team? Send us an open application now!

  Read more
  How AWS enables automation of publishing geospatial data_

  How AWS enables automation of publishing geospatial data?

  At the start of 2019 our client the Department of the Built Environment of the Finnish Ministry of the Environment needed to set up an…

  Read more
  Crop Monitoring with Artificial Intelligence – How does it work with Sentinel-2 Satellite Imagery Spatineo

  Crop Monitoring with Artificial Intelligence – How does it work with Sentinel-2 Satellite Imagery?

  What kind of problems were solved with AI in this Sentinel-2 Crop Identification project?

  Read more