Webinaari: Monitorointi ja käyttöanalytiikka paikkatiedon rajapintapalveluissa – Case Maanmittauslaitos

NLS_webinar_header_FITiistaina 13. lokakuuta klo 11:00 – 11:45
Kieli: englanti

Vuonna 2014 Maanmittauslaitoksen paikkatiedon rajapintapalveluihin (WMS ja WMTS) kohdistui yli 2 miljardia palvelupyyntöä. Paikkatietojen laajamittainen hyödyntäminen niin julkisen kuin yksityisen sektorin käyttötarkoituksiin nostaa paikkatiedon rajapintapalveluiden luotettavuuden ja saatavuuden avainasemaan. Jotta Maanmittauslaitos voi varmistaa rajapintapalveluidensa vastaavan käyttäjiensä tarpeita, tarvitsevat he työkaluja palveluidensa laadun monitorointiin ja analysointiin.

Tässä webinaarissa Teemu Sipilä Maanmittauslaitokselta esittelee, millaisia ratkaisuja he käyttävät paikkatiedon rajapintapalveluidensa alustana, kuinka palveluita monitoroidaan niiden laadun parantamiseksi ja kuinka käyttöanalytiikkaa hyödynnetään palveluiden kehityksen seurannassa ja palveluarkkitehtuurin suunnittelussa.

Varaa paikkasi nyt ja rekisteröidy täällä.