Haussa nuorempi ohjelmistokehittäjä

Ovatko ohjelmistokehitys, ongelmanratkaisu ja muiden auttaminen sinun intohimojasi? Spatineo etsii nuorempaa ohjelmistokehittäjää (Jr. software developer) monipuoliseen tehtävään!

Spatineo on eurooppalainen paikkatietopalveluiden laadunvarmistuksen ohjelmistoyritys, jolla on vahva osaamispohja INSPIRE- ja OGC-standardeista. Tarjoamme helppokäyttöisiä SaaS-palveluja web-pohjaisten paikkatietopalvelujen laadun ja käytettävyyden kehittämiseen. Spatineo Oy on perustettu vuonna 2011 ja pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Spatineo etsii nyt kahden hengen ohjelmistokehitystiimiinsä nuorempaa ohjelmistokehittäjää työskentelemään niin ohjelmistokehityksessä kuin asiakasrajapinnassa. Tässä tehtävässä osallistut Spatineon tietojärjestelmien kehitykseen, ylläpitoon ja ongelmatilanteiden ratkaisuun sovelluskehitystiimin jäsenenä. Sen lisäksi autat ja tuet suoraan asiakkaita Spatineon palvelujen käytössä ja käyttöönotossa.

Tekijänä odotammekin sinulta innokkuutta oppia ja kehittyä, ja samaan aikaan myös oma-aloitteista ja toimeentarttuvaa asennetta työntekemiseen. Opit nopeasti menestymään tehtävässä osaavan tiimin avustuksella, ja haluat olla mukana kantamassa vastuuta Spatineon palvelujen ja sovellusten kehittämisestä. Sinulla onkin jo jonkin verran kokemusta työelämästä vähintään kesätöiden tai projektien kautta. Myös harrastuneisuus katsotaan eduksi. Spatineolla on asiakkaita ympäri maailmaa ja kansainvälinen tiimi, joten odotamme englannin kielen erinomaista hallintaa.

Nuorempana ohjelmistokehittäjänä tulet työskentelemään seuraavien teknologioiden parissa:

  • JavaScript –frontend (AngularJS) ja backend (NodeJS)
  • Java (erityisesti Spring ja Maven)
  • HTML ja CSS
  • Spatineo käyttää alustanaan AWS:ää, joten kokemus siitä lasketaan eduksesi
  • Eduksi laskemme myös ymmärryksen paikkatiedosta ja paikkatiedon standardirajapinnoista (mm. WMS, WFS, WMTS)

Yritys tarjoaa: