Spatineon tiimi esittäytyy – Osa VIII: Franziska Slawinski

1.) Nimi, titteli, kauanko olet työskennellyt Spatineolla?franziimage
Olen Franziska Slawinski ja olen työskennellyt Spatineolla myyntipäällikkönä marraskuusta 2015 lähtien.

2.) Mitä konkreettisesti teet Spatineolla? Kerro lyhyesti tavallisesta työpäivästäsi!
Vastuualueenani on DACH-alueen (Saksa, Itävalta, Sveitsi) myynti. Työtehtäviini kuuluvat uusien asiakkaiden hankinta, tuotteidemme esittely, konferensseihin ja webinaareihin osallistuminen ja paljon muuta. Lisäksi olen vastuussa saksankielisistä käännöksistä sekä erilaisista saksankieliseen markkinaan liittyvistä markkinointitoimenpiteistä.

3.) Mikä on parasta työssäsi?
Pienessä yrityksessä työskentely on mahtavaa, koska jokaisella on omat vastuualueensa, joiden parissa voi työskennellä itsenäisesti ja tuoda uusia ideoita. Myynti on jännittävää, koska siinä on oltava kärsivällinen, sinnikäs ja luova, eikä koskaan voi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu. Lisäksi on antoisaa päästä keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa ja oppia uutta.

4.)Jos suunnistat turistina vieraassa kaupungissa, mitä karttapalvelua käytät ja miksi?
Suomessa ollessani käytän Google Mapsia tai Nokian Here Mapsia, koska ne ovat helppokäyttöisiä ja lisäksi näyttävät nopeimman yhteyden julkisilla kulkuvälineillä. Matkustaessani taas käytän kaupunkien karttoja tai kysyn paikallisilta vinkkejä hyvistä ruokapaikoista tai paikoista, joista turistit eivät tavallisesti tiedä. Saatan myös vain kävellä ympäriinsä ilman karttaa ja tutustua alueeseen omatoimisesti.