Spatineon tiimi esittäytyy – Osa IX: Kimmo Kurola

1.) Nimi, titteli, kauanko olet työskennellyt Spatineolla?Kimmo, pic
Kimmo Kurola, nuorempi ohjelmistokehittäjä. Olen työskennellyt Spatineolla hieman yli kuukauden.

2.) Mitä konkreettisesti teet Spatineolla? Kerro lyhyesti tavallisesta työpäivästäsi!
Tällä hetkellä keskityn opettelemaan ohjelmistomme toiminnan läpikotaisin kehittäen samalla uusia ominaisuuksia ja auttaen asiakkaitamme saamaan tuotteistamme parhaan mahdollisen hyödyn. Tyypillinen työpäiväni koostuu pääasiallisesti työskentelystä ohjelmistomme parissa sekä myyntitiimimme sekä asiakkaittemme avustamisesta.

3.) Mikä on parasta työssäsi?
Spatineo on minulle lähes täydellinen ympäristö kehittää ohjelmointitaitojani mielenkiintoisen erityisalan parissa. Kokeneiden työtoverien ohjauksen ja tuen ansiosta en olisi voinut löytää tähän parempaa paikkaa. Suhteellisen pieni ja tiiviisti työskentelevä tiimimme tarjoaa mahdollisuuden irtautua pääasiallsesta toimenkuvastani ja tuoda uusia ajatuksia muihinkin toimintamme osa-alueisiin. Kielten tutkimusta harrastavalle todella monikielinen työympäristö tuo mukavan lisän päivittäiseen rutiiniin.

4.)Jos suunnistat turistina vieraassa kaupungissa, mitä karttapalvelua käytät ja miksi?
Googlen karttapalvelut ovat olleet yleisin valintani matkustaessani Euroopassa, sillä se on tarjonnut useimmiten tarkkaa ja päivitettyä tietoa julkisen liikenteen aikatauluista ja alati muuttuvista tiekartoista. Vaihtoehtoisesti olen käyttänyt Nokian Here-karttoja varsinkin silloin, kun olen tarvinnut karttoja ilman verkkoyhteyttä. Muissa osissa maailmaa saattaisin valita paikallisen ohjelmiston päästäkseni lähemmäs paikallisen asukkaan kokemusta kaupungista. Ravintoloita ja nähtävyyksiä olen etsinyt TripAdvisorilla höystäen tuloksia omalla tutkimuksella ja ystävien suosituksilla.