Uutta Spatineo Monitorissa: ytimekkäät ja visuaaliset johdon raportit

Olemme panostaneet kuukausittaisten raporttien luomisen ja ymmärtämisen helppouteen ja voimmekin nyt iloisin mielin julkistaa Spatineo Monitorin ainutlaatuisen Johdon raportointi -toiminnon. Johdon raportit esittävät paikkatietopalveluidesi tärkeimmät ja keskeisimmät laadun sekä käytön avainmittarit.

Johdon raporttimme kokoavat valtavan määrän tietoa kattavasti kaavioiksi yhdelle sivulle, joka voidaan lähettää sinulle sähköpostilla automaattisesti kuukausittain. Uusien raporttityyppien lisäksi raporttien hallinnointi on nyt entistä helpompaa. Raporttien ajastuksen voi nyt liittää joko tiettyyn palveluryhmään tai kaikkiin omiin palveluihin. Ryhmien käyttö tekee raporttien päivittämisestä helppoa, kun uusia palveluita lisätään Spatineo Monitoriin.

Johdon raportti: käyttäjät ja palveluiden käyttö

Tämä raportti näyttää käyttö- ja käyttäjämäärissä nousussa olevat palvelusi ja auttaa sinua keskittymään tärkeimpiin aineistoihin ja palveluihin. Käyttäjämäärien jakautuminen eri palvelutyyppien välillä (esim. WMS, WMTS, WFS ja ArcGIS MapServer REST) kuvataan kaavioilla verraten tilannetta edellisiin kuukausiin ja vuosiin mahdollistaen palveluiden käyttömäärien kehityksen arvioinnin yhdellä silmäyksellä.

Johdon raportti: käyttäjät ja palveluiden käyttö

Johdon raportti: käyttäjät ja palveluiden käyttö

Raportti kokoaa yhteen myös suosituimmat ja suosiossa nousussa olevat aineistot tunnistaen samalla yleisimmät palvelupyyntöjen lähteet. Näin ymmärrät helposti miten käyttäjät löytävät palvelusi ja mistä tiedoista he ovat kiinnostuneet.

Johdon raportti: käyttäjät ja palveluiden käyttö

Johdon raportti: käyttäjät ja palveluiden käyttö

 

Johdon raportti: palvelun laatu ja verkkoliikenne

Tämä raportti tarjoaa tiiviin yhteenvedon palveluiden saatavuudesta ja nopeuden parannuksesta tehden palvelun laadun arvioinnista helppoa. Tiedon visualisoinnin ansiosta palvelutasoon ja saatavuuteen vaikuttavien trendien huomaaminen on yksinkertaista. Täten olet täysin tietoinen sekä teknisistä yksityiskohdista että muutosten vaikutuksista loppukäyttäjille.

Johdon raportti: palvelun laatu ja verkkoliikenne

Johdon raportti: palvelun laatu ja verkkoliikenne

 

Johdon raportit saat muiden hienojen ominaisuuksien ohella Spatineo Monitorista. Kokeile ilmaiseksi!