Spatineon tiimi esittäytyy – Osa X: Fabio Bittencourt

1.) Nimi, titteli, kauanko olet työskennellyt Spatineolla?

Nimeni on Fabio Bittencourt ja toimin Etelä-Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan alueiden myyntipäälikkönä. Aloitin Spatineolla maaliskuussa 2016.

2.) Mitä konkreettisesti teet Spatineolla? Kerro lyhyesti tavallisesta työpäivästäsi!

Vastuullani on sekä liiketoiminnan kehittäminen että myynti Portugalissa, Espanjassa, Italiassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tavallisesti työhöni kuuluu asiakkaiden etsimistä ja yhteydenpitoa heihin sekä tuotteidemme näyttöjen valmistelua ja esittämistä potentiaalisille asiakkaille. Jännittävä osa työtä on myös osallistua konferensseihin ja näytöstapahtumiin näissä maissa.

3.) Mikä on parasta työssäsi?

Parasta työssäni on olla osana nuorta ja valtavan kasvupotentiaaliin organisaatiota. Lisäksi on hienoa saada tuoda uusia ajatuksia yrityksen markkinointiin ja myyntiin sekä nähdä näiden ajatusten hyvin nopea toteuttaminen. Työympäristö on erittäin avoin, joten tunnen aidosti saavani vaikuttaa yrityksen toimintaan strategisella tasolla. Myös kaikkien tavoitteet työyhteisössämme ovat yhtenevät riippumatta siitä työskentelevätkö he myynnin vai ohjelmistotuotannon puolella.

4.)Jos suunnistat turistina vieraassa kaupungissa, mitä karttapalvelua käytät ja miksi?

Jos en pääse matkustaessani ulkomailla syystä tai toisesta kadulla verkkoon, yritän ladata puhelimeeni etukäteen sovelluksen, jolla näen kartat ilman yhteyttä. Mikäli minulla on kohteessa vakituinen pääsy verkkoon, pyrin käyttämään paikallisia reitti- ja karttasovelluksia, joiden uskon auttavan minut päämäärääni tehokkaimmin.