Rekry: Java Developer

Tyyppi: Vakituinen kokopäivätyö
Työkokemus: Mid – Senior
Palkka: 3500 – 4500€/kk
Työaika: 37,5 h/vk, joustava
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Helsinki/Etä
Haku-DL: 31.10.2021

Rekry Spatineo Java Developer(1)

Haluatko mukaan merkityksellisiin projekteihin, jotka vaikuttavat meidän kaikkien jokapäiväiseen elämään? Pääset työskentelemään kansallisen digitalisaation kehittämisen, ilmastonmuutoksen tai esimerkiksi sääennusteiden kehittämisen kanssa. Meillä Spatineolla pureudutaan työhön jolla on tarkoitus. Asiakkainamme on niin julkisia tahoja kuin yksityisiä yrityksiä, ja autamme heitä kaikkia tekemään sujuvampia dataviroja sekä parempia digitaalisia palveluita. Olemme mukana monessa merkityksellisessä kansainvälisessä yhteistyöhankkeessa kuten OGC (Open Geospatial Consortium), Arctic Passion, Baltic Data Flows, GeoE3.

Etsimme nyt joukkoomme vähintään muutaman vuoden kokemuksen jo kerryttänyt Java developeria. Tässä roolissa pääset mukaan mukaan asiakasprojekteihimme, joissa tärkeimmät työkalusi ovat Java ja Spring. Muita teknologioita joista sinulla olisi hyvä olla myös osaamista ovat  lisäksi ovat Python, Django, Javascipt ja React. Projekteissa pääset osaksi osaavaa tiimiämme, ja saat kokeneet senioridevaajamme taustatueksesi työssäsi, joten apua on aina saatavilla!

Näitä tulet tarvitsemaan työssäsi:

➔ Java
➔ Spring
➔ Maven
➔ Tietokannat (SQL, dokumenttikannat)

Näistä sinulla voisi olla hieman kokemusta:

➔ AWS/Azure
➔ Javascript
➔ React/Angular
➔ Python, Django

Tarjoamme sinulle mukavan, ihmisläheisen ja kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi alan huippuasiantuntijaksi. Juuri uusittu toimistomme sijaitsee kalasatamassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Toimistomme on avara, valoisa ja työpisteiden ergonomia on kunnossa. Toimiston sydän on vastajauhetun kahvin tuoksua tarjoileva kahvimylly sekä aito italialainen espressokone.

Haluatko kenties myös kehittää ja ylläpitää osaamistasi? Niin mekin! Sen vuoksi kannustamme työntekijöitämme suorittamaan alamme sertifikaatteja ja koulutuksia kustannuksellamme, joita meillä on jo nippu kasassa.

Etätyöohjeistuksemme on: “Etänä saa työskennellä, mutta on myös kiva nähdä sinua toimistolla”.

Jätä hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa viimeistään 10.10. Alla olevan lomakkeen kautta meille. Mielellämme näemme myös aikaisempia töitäsi ja projekteja, joten liitäthän hakemukseesi linkin esimerkiksi GitHub-profiiliisi tai vastaavaan. Vastaanotamme myös hakemuksia sähköpostitse osoitteeseen recruitment@spatineo.com. Lisätietoja tästä työpaikasta voi kysellä toimitusjohtajaltamme Oskari Häkkiseltä sähköpostitse tai puhelinnumerosta 045 127 1861.

Kiinnostuitko paikasta? – Hae nyt!    Related articles

    Spatineo Spatial Data Services Header

    Open Application to Spatineo

    Interested to work with cutting edge technologies and in a great team? Send us an open application now!

    Read more