Spatineolla työskentelee IT-osaajia laaja-alaisesti, jotka ovat erikoistunut mm. backendiin, fronttiin, paikkatietoon, rajapintoihin, datatieteisiin tai pilvi-infraan. Spatineon startegia on tulla johtavaksi tietovirtojen (eng. data flow) asiantuntijaksi.

Merkityksellisyys

Työn tulee olla merkityksellistä! Spatineolla työskennellään kansallisen digitalisaation kehittämisen, ilmastonmuutoksen ja esimerkiksi sääennusteiden kehittämisen kanssa? Meillä Spatineolla pureudutaan työhön jolla on tarkoitus. Asiakkainamme on niin julkisia tahoja kuin yksityisiä yrityksiä, ja autamme heitä kaikkia tekemään sujuvampia dataviroja sekä parempia digitaalisia palveluita. Olemme mukana monessa merkityksellisessä kansainvälisessä yhteistyöhankkeessa kuten OGC (Open Geospatial Consortium), Arctic Passion, Baltic Data Flows, GeoE3.

Osaaminen

Devops-tiimin jäsenenä sinulta odotetaan jo muutamien vuosien kokemusta jostain pilvialustasta (AWs, Azure tai GCP). Toivomme sinulta myös kokemusta konttiteknologioiden käytöstä sekä ymmärrystä IaC:stä (Infrastructure as Code). Tehtävän suorittaminen edellyttää myös kokemusta tietokannoista ja skriptaus ja ohjelmointi kielistä (Python, bash).

Me erotumme kilpailijoistamme laaja-alaisen osaamisemme kautta. Meillä on vuosien kokemus pilvipalveluista, SaaS tuotteista, paikkatiedosta, rajapinnoista ja tietomallinnuksesta. Emme osaa kaikkea, eikä sitä odoteta meidän työntekijöiltäkään. Olemme kuitenkin aina valmiita oppimaan uutta ja sitä toivomme myös työntekijöiltämme, jatkuvaa kehittymistä.

Kasvu

Koemme, että asiantuntijoidemme kehittyminen on todella tärkeää ja siksi kannustamme kaikkia työntekijöitämme kouluttautumaan jatkuvasti. Sen vuoksi kannustamme työntekijöitämme suorittamaan alamme sertifikaatteja ja koulutuksia kustannuksellamme, joita meillä on jo nippu kasassa. Haluamme myös yrityksenä kasvaa nopeasti ja saada joukkoomme uusia talentteja kiihtyvään tahtiin.

Yhteisö

Projekteja meillä on laidasta laitaan, ja jokaisella on omat vastuunsa projekteissa. Tarjoamme näihin vastuihin aina tukea muulta tiimiltämme ja pyrimme siihen, että kukaan ei joutuisi yksin vastuisiin joihin ei ole valmis. Olemme yhdessä vahvempia!

Vastuut

Devops tiimin jäsenenä olet tiimin kanssa yhdessä vastuussa asiakkaidemme pilvi-infran ja ohjelmistoautomaation ylläpidosta ja kehtiyksestä.